Designliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen in Limburg. Je kunt namelijk twee unieke designtentoonstellingen bezoeken in Weert en Roermond. Het Cuypershuis in Roermond en Museum W in Weert hebben hiervoor samen een mooie aanbieding gerealiseerd. Met het speciale combiticket ontvang je 50% korting op de reguliere entreeprijzen van beide musea. 

Het combiticket is verkrijgbaar bij de receptie van Museum W, het Cuypershuis en bij de VVV kantoren in Midden-Limburg. De actie loopt van 23 juli t/m 2 oktober 2022.

Te ontdekken in Museum W

FOREVER ENDEAVOUR is een allesbehalve ‘klassieke’ designtentoonstelling. Studio Job maakt hedendaags design op het snijvlak van kunst. Het werk is spannend en verhalend, humoristisch met een duister kantje, robuust en veelvormig. Stap in de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets en ontdek zijn iconische designobjecten, zijn roots en inspiratiebronnen. Kijk voor meer informatie voor een bezoek op www.museumw.nl

Te ervaren in Cuypershuis

DE GOLVENDE LIJN trekt je met objecten, foto’s en filmopnames fysiek in de wereld van ontwerpers Christie van der Haak en Pierre Cuypers. Zij delen de passie voor het toepassen van decoraties in het interieur. In hun ontwerpen combineren ze steevast vormen, kleuren en patronen om betekenis en verrijking te geven. Dit maakt deze interieurs tot tijdloze, indrukwekkende en herkenbare totaalkunstwerken. Kijk hier voor meer informatie over de tentoonstelling.