Titel

Foto van glasnegatief van product uit de Cuypers' Werkplaatsen uit kist met nummer 2.

Objectnummer

6561h

Beschrijving

Foto van een verzameling beelden en beeldjes. De meeste beelden zijn op een plank geplaatst die rust op twee schragen en die verder in het midden nog ondersteund wordt door een krukje met daarop een houtblok. Het meest linkse beeld staat apart op een krukje. Om de achtergrond (= een wand uit de Werkplaats van Cuypers) te bedekken is een wit laken of stuk papier opgehangen. Aan de achtergrond te zien is de foto genomen op dezelfde plaats als de foto van inv.nr. 6561f.
Uiterst links staat een beeld van een vrouw met over elkaar gekruiste handen. Vervolgens een licht gekleurd beeld van een gekroonde vrouw met een kinderlichaam ophaar rechterarm. van het kind ontbreken hoofd en armpjes. Derde van links is een beeld van een gekroonde vrouw met een boek in haar linker- en een zwaard in haar rechterhand. Zij staat op een koning (half afgebeeld) met een staf in zijn hand. Het beeld rechts ernaast is ook van een vrouw met een kroon die boven op een koning staat. Zij draagt een zwaard in haar rechter- en een kleine staf in haar linkerhand. Tweede van rechts staat ook een beeld van een vrouw met kroon die haar voet op een koning houdt. Zij draagt in haar rechterhand een klein boek. Uiterst rechts staat een beeld van een man in een lang gewaad.
Van het glasnegatief is de linker bovenrand afgebroken, zodat dit gedeelte (achtergrond) niet op de foto staat. Rechtsboven is een postzegelachtig etiketje geplakt.

Objectnaam

Materiaal

Afmetingen

hoogte: cm (kist)
breedte: cm (kist)
diepte: cm (kist)