Titel

Foto van glasnegatief van product uit de Cuypers' Werkplaatsen uit kist met nummer 2.

Objectnummer

6561f

Beschrijving

Foto van vijf grotere beelden en een beeldengroep en drie kleine beeldjes. De beelden zijn op een plank geplaatst die rust op twee schragen en die verder in het midden nog ondersteund wordt door een krukje met daarop een houtblok. Om de achtergrond (= een wand uit de Werkplaats van Cuypers) te bedekken is een wit laken of stuk papier opgehangen.
Het meest linkse beeld is van een vrouw met een boek op haar schoot en een druiventros in haar linkerhand. Rechts van haar staat en beeld een vrouw met een spartelend bloot kind in haar handen. Derde van links is een beeld van een vrouw met gevouwen handen. In het midden staat een beeld van een bisschop met mijter en staf en een boek in zijn rechterhand. Rechts naast het beeld van de bisschop staat een beeld van een vrouw met gevouwen handen. Uiterst rechts staat de beeldengroep "Anna te drieën" met Moeder Anna met boek, Maria met kroon en Christus op haar schoot.
Links van het midden staat een kleinerbeeld van een vrouwelijke heilige (St. Ursula?) die links en rechts geflankeerd wordt door telkens vijf vrouwen. Bij de linkervoet van de bisschop staat een klein beeldje van een mannenkopje met weelderige baard en bij de rechtervoet van de bisschop staat een beeldje van een vrouw met twee kindjes in haar armen.
Rechts boven op de foto is een klein etiketje geplakt.

Objectnaam

Materiaal

Afmetingen

hoogte: cm (kist)
breedte: cm (kist)
diepte: cm (kist)