Zijn jullie nog op zoek naar een gezellige en creatieve activiteit in de Kerstvakantie? En hebben jullie altijd al een echt Cuypershuis werkje willen maken? Kom dan op dinsdag 27 december 2022 naar het Cuypershuis. 

Het Cuyperscafé wordt omgetoverd tot echte Cuyperswerkplaats waar we aan de slag gaan om een eigen sfeerlichtje te versieren. 

Deze knutselactiviteit zal om 14:00 uur starten en ongeveer tot 14:45 uur duren. Onder het genot van een glaasje limonade en een koekje kunnen de deelnemers vervolgens elkaars creaties bewonderen. Kinderen die aansluitend graag een kijkje willen nemen in het museum krijgen ten slotte, onder begeleiding, een korte rondleiding. Deze zal ongeveer 30 minuten duren.

Aan de knutselactiviteit en rondleiding zijn voor de deelnemende kinderen geen kosten verbonden, wel graag van tevoren even aanmelden.

Begeleiders die tijdens het knutselen op eigen gelegenheid het museum willen verkennen of die aansluitend aan de activiteit mee willen lopen samen met hun kind, gelden de reguliere toegangsprijzen

Kun je helaas niet komen, maar wil je toch knutselen? Geen probleem, download hier het sfeerlichtje om thuis te knutselen. 

Hopelijk zien we jullie op 27 december!
Team Cuypershuis