Tijdens het landelijk evenement Gluren bij de Buren veranderen huiskamers en tuinen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Ook de tuin van het Cuypershuis verandert op 3 juli in een podium.

Roger Selder (Roermond, 1973) is een Country/Americana liefhebber in hart en nieren. Roger speelt de "all time" Country en Americana klassiekers op zijn eigen akoestische wijze zonder de basis van de nummers uit het oog te verliezen. Zijn grote helden zijn Johnny Cash, Elvis Presley, Waylon Jennings en Danny Vera. Het repertoire is veelzijdig, mede door een mix van bekende en onbekendere nummers, en zeker herkenbaar voor de breed georiënteerde muziekliefhebber.

Het optreden van Roger start om 13:45, om 15:15 en om 16:45 uur. De tuin is toegankelijk via de hoofdingang van het Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1. De entree is gratis.

Gluren bij de Buren

Ook Roermond is op zondag 3 juli 2022 hét podium voor lokale talenten. Tussen 13:00 en 18:00 uur zijn er in alle deelnemende huiskamers en tuinen in de stad optredens. Elke act speelt drie keer, elk optreden duurt (maximaal) ongeveer een half uur. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen. Voor inwoners van Roermond is dit initiatief een laagdrempelige manier om hun buurtgenoten beter te leren kennen. Het hele programma is te bekijken op www.glurenbijdeburen.nl